Återvändardagen 2018

Välkommen till Återvändardagen 11 Augusti 2018!

Kaffekopp, hembygdsgård, gamla vykort från Västanfors

Förutom att umgås och träffa gamla vänner och bekanta får du i år vara med om första inringningen till SKOLAN, Lek & Nostalgi. I skolan finns delar av det gamla skolmuséet med möbler och inredning med möjlighet till lek för barnen. Vuxna kan drömma sig tillbaka till skolåren och kika i gamla skolböcker och foton. Ser du någon på skolbilderna som du känner eller är det kanske du själv så får du gärna säga till så vi kan fylla på med namn på skolfotona.

Återvändardagens program:

Kaffestugan öppnar kl.9:00 och serverar fika eller frukost som vanligt.

Handelsboden öppnar kl.10:00 och fortsätter att fira 30-år med fina erbjudanden.

Kl.12:00 Tipspromenaden öppnar

Kl.12.00 Vävföreningen Varpan har utställning i Hamnboden

Kl.12:00 Fagersta Idrottshistoriska förening arrangerar bildvisning och utställning med gamla skolkort- i och utanför Stora Logen kl.12-17, passa på att hjälpa till med namn som saknas.

Kl.13.00 Verksamhetsledare Kattis Unemar berättar om fortsatt program för dagen.

Kl.13.05  Välkomsttal Maria Fors Cityledare Västerås City

Kl.13.15 Lions Fagersta intar scenen.

Kl.13.45 Clary Pettersson ringer in till SKOLANS första dag, invigning av SKOLAN- Lek & Nostalgi (fd Turistinformationen).

Kl.14.00- 15.30 bjuder Fagersta kommun bjuder på fika i Stora Logen

Under dagen sköts musik och ljud av DJ Perra